ΠΑΛΑΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ – ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
167 αναγνώστες
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2019
12:27

1 ) Τα δόντια είναι μοναδικό μέρος του ανθρώπινου σώματος που δεν μπορεί να επουλωθεί από μόνο του. ( κλεμμένο )

2 )  Ένα πρόσωπο καίει περισσότερες θερμίδες όταν κοιμάται από ό, τι όταν παρακολουθεί τηλεόραση. ( κλεμμένο )

3 ) ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΟΥ . ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΟΡΜΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΕΡΝΕ . Ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑΤΙ . ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΙΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΕΡΝΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ . ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΙΚΑΣ " ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ " ΣΥΜΕΩΝ " ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ" ΚΩΣΤΙΚΑΣ " ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ? " ΣΥΜΕΩΝ " ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ 2019  ΧΡΟΝΙΑ " ΚΩΣΤΙΚΑΣ " ΝΑΙΑΙΑΙ !  ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΕΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ "

Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
Δεν έχει αξιολογηθεί

 Εκτύπωση
217 αναγνώστες
Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
12:16

1 )   Ένα άτομο που καπνίζει ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα είναι σαν καταναλώνει μισό

      φλιτζάνι πίσσα στο χρόνο ( ΚΛΕΜΜΕΝΟ )

2 ) Τα παιδιά μεγαλώνουν γρηγορότερα την άνοιξη. ( ΚΛΕΜΜΕΝΟ )

3 )   Επειδή γράφω συνέχεια για τους πόντιους αν και ο ίδιος πόντιος θα πω μερικά με Βλάχους .Οι καλύτεροι φίλοι μου είναι Βλάχοι .

Κάποτε οι Βλάχοι στην γη μαζευτήκαν και είπαν . Δεν γίνετε να λένε όλο για τους Πόντιους  , πρέπει να κάνουμε μια μεγάλη χαζομάρα για να μιλούν όλοι για μας . Όλοι οι σοφοί Βλάχοι από όλοι  την γη που μαζευτήκαν είπαν την γνώμη τους και τελικά ψηφίστηκε , να παν μέσα στην έρημο Σαχάρα να κτίσουν μια γέφυρα ποταμού . Βαλαν λοιπόν τους μαστόρους και τα δυνατά τους και σε τρεις μήνες έτοιμη η γέφυρα . τρέχουν να αγοράσουν εφημερίδες την επόμενη μέρα και τι να δουν . Όλες οι εφημερίδες είχαν σε όλοι την πρώτη σελίδα φωτογραφία την γέφυρα ( που έκτισαν οι Βλάχοι ) , πάνω στην γέφυρα δυο άτομα να κάθονται με καλάμια και να ψαρεύουν .

Από κάτω με μεγάλα γράμματα έγραφε '' Θεαθήκαν δυο Πόντοι να ψαρεύουν σε γέφυρα , στην έρημο Σαχάρα '' Τίποτε για τους Βλάχους . 

Ποτέ δεν έχω καμιά διάθεση για ρατσισμό .

Αξιολογήστε το άρθρο 
2 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
237 αναγνώστες
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2019
12:12

1 ) Όλα σε αυτόν τον κόσμο είναι σχετικά . Ανάλογα τι γνώσεις έχω , βγάζω και το συμπέρασμα μου . Αν αλλάξουν οι γνώσεις μου αλλάζουν και τα δεδομένα , αλλάζει η γνώμη μου .Σε όλα τα πράγματα και τους ανθρώπους .Στα πάντα .  22/6/2018

 

2 ) Σε αυτόν τον κόσμο ,  γεννιόμαστε χωρίς να φέρουμε τίποτα , πεθαίνουμε χωρίς να πάρουμε τίποτα , και στο ενδιάμεσο σκοτωνόμαστε να αποκτήσουμε όσα ποιο πολλά μπορούμε .( κλεμμένο )

 

        Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής

       Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι;

       80 ετών, λέει ο παππούς. Τρελαίνεται ο ασφαλιστής.

       Μιλάς σοβαρά τώρα; Τι να την κάνες;

       Να, θέλω να πάω με τον πατέρα μου ένα ταξίδι στο εξωτερικό και καλό είναι να είμαστε

         ασφαλισμένοι.    

       Ο ασφαλιστής έχει τρελαθεί!

       Με τον πατέρα σου; Πόσο είναι εκείνος;

       ΕΕΕ , 110 τον άλλο μήνα.

       Και τι θα κάνετε στο εξωτερικό;

       Να μωρέ, πηγαίνουμε να επισκεφτούμε τον παππού μου. Ο ασφαλιστής χτυπάει το

       κεφάλι του στο γραφείο.

       Τι λες ρε μπάρμπα, με κοροϊδεύεις; Πόσο είναι ο παππούς σου;

       Κλείνει τα 137 σε μια βδομάδα.

       Και τι θα κάνετε εκεί;

       Παντρεύεται και πάμε στο γάμο! Ο ασφαλιστής έχει σκαρφαλώσει στο πρεβάζι και είναι

       έτοιμος να φουντάρει.

       Και… γιατί παντρεύεται;

       Άστα μωρέ, τον πιέζουν οι γονείς του

Αξιολογήστε το άρθρο 
2 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
235 αναγνώστες
Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2018
12:16

1 ) Πάντα υπάρχει και χειρότερα από την κατάσταση που ζεις ή βιώνεις . Όχι ότι      

      πρέπει να κοιτάς εκεί και να αφήνεσαι . Αλλά να κοιτάς εκεί και να παίρνεις

      θάρρος και να μην εγκαταλείπεις , να προσπαθείς . Η ζωή είναι ένας αγώνας

       07/07/2018

2 )   Σε κάθε θέλω υπάρχει και ένας δρόμος .   10/6/1990

3 )  Τον Κωστίκα και τον Γιωρίκα τους έπιασαν οι γερμανοί .Τους δίκασαν για ένα σαμποτάζ που έκαναν , σε θάνατο με τουφεκισμό . Ο Κωστίκας πάντα ψύχραιμος έλεγε ΄'Δεν βαριέσαι και μην χειρότερα ΄'  Ο Γιωρίκας τα άκουγε και του λεγε '' Κωστίκα μήπως από την όλη κατάσταση τρελάθηκες ; Τι ποιο χειρότερο από το να μας σκοτώσουν ''και εκείνος ξαναλέγε το ίδιο '' και μην χειρότερα '' . Όταν ήρθε η ημέρα τους πήγαν , στο τοίχο , παρατάθηκε το εκτελεστικό απόσπασμα , τους σημάδεψαν , '' Ο δε Κωστίκας έλεγε το ίδιο ''και εκεί που ήταν έτοιμος να δώσει το παράγγελμα ο λοχίας ''πυρ '' σταματά ένα τζιπ κατεβαίνει ένας αντισυνταγματάρχης σταματά την εκτέλεση  και ερωτάει τον λοχία . Τους γαμήσατε ; Πρώτα θα τους γαμήσετε και μετά θα τους σκοτώσετε . Τότε λέει ο Κωστίκας στον Γιωρίκα '' είδες λοιπόν που υπάρχουν και χειρότερα ; ''

Αξιολογήστε το άρθρο 
2 ψήφοι
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
159 αναγνώστες
Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018
16:58

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ , ΜΕ ΤΟΝ  Κ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟ   , ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΓΕΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ .ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ , ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΗΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ .

ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , ΟΥΤΕ ΨΗΦΗΣΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ .ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ η ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥΣ . ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ  ΑΥΤΟΙ , ΦΑΣΙΣΤΕΣ . ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ , ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ '' ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ '' ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΕΦΤΑΙΓΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο Κ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ , ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ . ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΟΥ ΔΕΞΙΟ , ΠΑΛΑΙΑ , ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΣ ΝΔ ΗΜΟΥΝ ΠΑΣΟΞΗΣ . ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ , ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΛΛΑΝ .

ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ , ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΙ ''ΦΟΙΤΗΤΕΣ'' ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΑΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΜΕ , ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΝΝΟΩ . ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ  ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ .

ΓΙΑ  ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ . ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΜΑΖΙ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝΕ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ . ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ , ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ .

ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥΣ . ΓΙΑΤΙ , ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ , ΟΥΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΣ . ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΜΑΣ . ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΙΣΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΑΝΑΜΕ '' ΣΚΑΤΑ '' . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ  , ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ( ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ) . ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΗΝΟΥΝ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ    27/11/2018

Αξιολογήστε το άρθρο 
1 ψήφος
 Εκτύπωση     Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 13123456789>Τελευταία»

Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις